Wat doet Vida?

Je bent zwanger. Gefeliciteerd!
De ervaren verloskundigen van Vida zullen er alles aan doen om jouw zwangerschap, bevalling en kraamtijd volgens jouw wensen te laten verlopen!

Elke zwangere vrouw is anders en kijkt anders aan tegen zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Bij Vida vinden we het belangrijk om jou en je partner te begeleiden op een manier die bij jullie past. Dus of je nu op een bijzondere manier wilt bevallen, vaker langs wilt komen om het hartje van je baby te horen of andere specifieke wensen hebt: bij Vida is alles bespreekbaar.

Zodra je hebt ontdekt dat je zwanger bent, kun je contact opnemen met Vida om een eerste afspraak te maken. Vervolgens zullen we je tot in je kraamtijd persoonlijk begeleiden. We groeien met je mee. Wat dat precies inhoudt, per zwangerschapsweek, kun je hier uitgebreid lezen.

Zijn er complicaties of maak je je zorgen? Bel ons gerust: we staan voor je klaar en zullen je zo goed mogelijk begeleiden.

Ervaringen met Vida

Wij proberen tijdens je zwangerschap en bevalling zoveel mogelijk rekening te houden met jouw persoonlijke wensen. Door die begeleiding op maat hopen we je een prettige ervaring te bezorgen. Dit is wat cliënten over ons zeggen: 


 •  

  tijd en aandacht

  De rust, tijd en
  aandacht die
  ze had, voelde
  zeer prettig


  “De rust, tijd en aandacht die de verloskundige elke keer weer had, hebben wij als zeer prettig ervaren. Voor ons was ook de tweede zwangerschap heel erg fijn in de praktijk. En wie weet komen we nog eens....” 


 •  

  het juiste gevoel

  Ze voelde goed aan
  wat mijn wensen
  waren tijdens de
  bevalling


  “Tijdens de geboorte van onze zoon hebben we veel steun aan de verloskundige gehad. Het was fijn dat zij goed aanvoelde wat mijn wensen waren en in welke houdingen ik de weeën het beste op kon vangen. Zij had ook goede tips en trucs voor mijn vriend, zodat hij er echt voor mij kon zijn.
  Toen de bevalling lang bleek te duren, vond ik het een opluchting dat mijn verloskundige een ruggenprik voorstelde. Zij bleef bij ons en heeft me met de ademhaling geholpen, tot ik de ruggenprik had en deze goed werkte.” 


 •  

  gerustgesteld

  Toen ik
  bloedingen had,
  kreeg ik meteen
  een echo


  “In de eerste weken van mijn zwangerschap had ik twee keer last van bloedingen. Dat was schrikken... Gelukkig heeft mijn verloskundige nog dezelfde dag een echo gemaakt en bleek er niets aan de hand. Inmiddels genieten we al vier maanden van onze prachtige dochter.”

Certificaten

Vida beschikt over de volgende certificaten, lidmaatschappen en keurmerken:

nieuws

Informatie avond bevalling
De volgende informatie avond over de bevalling en kraamtijd is op woensdag 12 april 2023. Lokatie: St. Laurensweg 13 in De Bilt. Welkom!

Nieuwe website: Vraag de vroedvrouw
Ben je geinteresseerd in wetenschappelijke informatie rondom diverse onderwerpen over zwangerschap en geboorte? Je kunt hier o.a. online masterclasses volgen. www.vraagdevroedvrouw.nl

Centeringgroep
Naast individuele controles bieden we ook groepsconsulten aan. Deze zijn voorlopig online. Vraag ons naar de mogelijkheden.

BIG nummers
Per 1 april 2019 is het verplicht om de BIG nummers op een openbare plek te vermelden. Onze nummers zijn:
99053081803 (Nadine), 69055604803 (Dorien) en 69918965103 (Anemoon)

Volg ons op Facebook